Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Geslaagde BuurtPas Ledendag 2022
Geslaagde BuurtPas Ledendag 2022
Wat hebben we dit jaar geboft. De weergoden waren ons dit jaar op 15 juni gelukkig wel heel erg gunstig gezind met de ledendag. Genietend onder een lekker zonnetje zijn we met 130 gezellige leden gaan varen in ons eigen mooie landje met de boot vanaf Alphen aan de Rijn. Samen met Van der Valk Vakanties hebben we deze mooie tocht georganiseerd.

Het werd aardig druk in de middag op de verzamelplaats en opstapplaats Capelsebrug waar we om 13u verzamelden en kennis maakten met elkaar. Met maar liefst drie volle touringbussen zijn we naar Alphen aan de Rijn gereden. Daar aangekomen zijn we aan boord gegaan om drie uur lang te genieten van een authentieke Hollandse rondvaart  langs polders en molens door het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland. Tijdens de rondvaart hebben we genoten van vier rondes high tea, met gebakjes, pasteitjes en allerlei lekkernijen. En van de gezelligheid en elkaar! 

Tijdens de boottocht werd er ook een calorie├źn spel gespeeld waarbij deelnemers moesten raden hoeveel calorie├źn de maaltijden van onze partner Food Connect. Dat bleek best ingewikkeld, maar wel leuk, want er waren mooie prijzen te winnen die aangeboden waren door de BuurtPas, Van der Valk Vakanties, Food Connect en de Vegro. Tot volgend jaar!

Een mooi filmpje van deze heerlijke dag kunt u zien op de BuurtPas Facebookpagina via deze link

(en word natuurlijk even lid van onze Facebook pagina https://www.facebook.com/buurtpas

« Terug naar de zoekresultaten