Menu
*
Laurens

Nieuws


De eerste dienstverlening gratis bij Thuishulp Rotterdam!
De eerste dienstverlening gratis bij Thuishulp Rotterdam!
U krijgt een vaste thuishulp die al het huishoudelijk werk bij u doet, licht en zwaar: badkamer, wc’s, keuken, bedden verschonen, stofzuigen, de was, strijken en meer. Na een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze Teamleiders Dienstverleners, gaan wij op zoek naar een dienstverlener die goed bij u zou kunnen passen. Daarna volgt een kennismakingsgesprek met de dienstverlener. De eerste keer dat onze dienstverlener bij u komt werken is gratis voor u, want wij willen zeker weten dat er een goede klik is en dat het geleverde werk naar uw zin is. Wij hebben uitstekende huishoudelijke hulpen, die door onze klanten ook wel ‘vriendelijke duizendpoten’ worden genoemd. Ook blijft onze Teamleider betrokken, zodat u altijd een extra aanspreekpunt heeft. 

Ook zijn wij er voor begeleiding bij mantelzorg. Hierbij geldt hetzelfde over een gratis kennismakingsgesprek en eerste dienstverlening. U geeft aan waar u behoefte aan heeft en wij geven daar samen met u invulling aan. Dit kan gaan om gezelschap houden en dagelijkse bezigheden zoals samen boodschappen doen, samen koken en indien gewenst ook samen eten. Ook ondersteuning bij wassen en aankleden, samen wandelen of samen iets gezelligs thuis doen, zoals een spelletje, behoren tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij bijdragen aan uw algehele welbevinden, bijvoorbeeld door samen goede gesprekken te hebben over zaken die u bezighouden. Ook hier vinden wij het belangrijk dat u een dienstverlener heeft waarmee u een klik heeft en die u op verschillende gebieden kan steunen. U houdt zelf de regie. 

De eerste dienstverlening krijgt u gratis, gesteld dat u regelmatig van onze dienstverlener gebruik gaat maken, daarna bedraagt het tarief vanaf €17,50 per uur. Dit is inclusief BTW, ook als u geen indicatie heeft. Heeft u wel een indicatie, dan kan onze dienstverlening mogelijk vergoed worden via een PGB. Ook werkt Thuishulp Rotterdam samen met alle zorgverzekeraars.
Voor meer informatie kunt u bellen naar (010) 302 01 60 (ook ’s avonds en in het weekeinde). 
Of stuur een mail naar info@ThuishulpRotterdam.nl 

« Terug naar de zoekresultaten