Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Spreekuur BuurtPas Thuisplusflat
Spreekuur BuurtPas Thuisplusflat
Vorig jaar opende de Thuisplusflat van Laurens in Ommoord. De Thuisplusflat is een innovatief woonconcept waarmee de gemeente Rotterdam het gat tussen zelfstandig wonen en het verpleeghuis wil dichten. In de flat wonen ouderen zelfstandig met zorg, ondersteuning en voorzieningen dichtbij. 

Binnen de Thuisplusflat worden zorg, welzijn en wonen met elkaar verbonden, uiteraard hoort de BuurtPas hier ook bij met het uitgebreide sortiment om langer en zelfstandig thuis te blijven wonen. Op 17 februari zal de BuurtPas aanwezig zijn in de centrale ontmoetingshal samen met een collega van Welzijnspartner Buurtwerk, voor vragen en antwoorden, tips en advies over dit onderwerp.

We zien u graag, en mocht u eerder vragen hebben, dan kunt u altijd bellen naar onze klantenservice op het nummer 010- 332 3000 of mailen naar buurtpas@laurens.nl

Heeft u interesse? 
Kom dan langs op 17 februari 2022 tussen 15.15u en 16.15u op de Sinclair Lewisplaats 364.
« Terug naar de zoekresultaten