Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Thuiszorg
Thuiszorg
Met de BuurtPas heeft u het gemak om langer thuis te kunnen blijven wonen. Maar soms kan het zelfstandig wonen ingewikkelder worden en heeft u wat hulp van buitenaf nodig, in de vorm van zorg of ondersteuning aan huis. Laurens geeft u de juiste zorg en ondersteuning aan huis. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. 

Wij zetten zorg in wanneer u dit wenst. Voor korte of langere tijd. 
Laurens heeft ruim 100 thuiszorgteams in Rotterdam en omgeving. Wij werken met kleine teams bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden. 

Zo bent u verzekerd van vertrouwde gezichten. Onze teams zijn goed op de hoogte van de voorzieningen in uw wijk. Onze wijkverpleegkundige denkt met u en uw netwerk mee over oplossingen bij uw vragen over wonen, zorg en welzijn.

Om u zo goed mogelijk te helpen, werkt uw thuiszorgteam nauw samen met huisartsen, specialisten, apothekers, vrijwilligers(organisaties) en andere maatschappelijke en gemeentelijke instanties. Wilt u meer informatie over thuiszorg? Bel ons op 010-332 30 00 of kijk op www.laurens.nl. Wij staan u graag te woord.

« Terug naar de zoekresultaten