Menu
*
Laurens

Nieuws


Fit en vitaal blijven
Fit en vitaal blijven
Wilt u thuis blijven wonen, maar heeft u daarbij ondersteuning nodig? We denken graag met u mee. Nu en later. Daarom bieden BuurtPas en Zilveren Kruis u gratis het Aanvullend Thuiszorg pakket bij afsluiting van een aanvullende verzekering. Een pakket dat goed past bij uw situatie. Zo helpen we u om gezond te blijven en uw vitaliteit te versterken. 

U krijgt een extra vergoeding voor preventieve cursussen
Heeft u een Aanvullend 1, 2, 3 of 4 sterren? Dan krijgt u maximaal € 40,- vergoeding bovenop de vergoeding uit de aanvullende verzekering voor een groot aantal preventieve cursussen.

Voedings- en beweegprogramma `Afvallen & Afblijven’
Maximaal € 50,- per persoon per kalenderjaar voor verzekerden met Aanvullend 1, 2, 3 of 4 sterren

Slaapcursus
Maximaal € 50,- per persoon per kalenderjaar voor verzekerden met Aanvullend 1, 2, 3 of 4 sterren.

Mindfulness
Maximaal € 100,- per persoon per kalenderjaar voor verzekerden met Aanvullend 1, 2, 3 of 4 sterren.

U krijgt een extra vergoeding voor hulpmiddelen
Heeft u een Aanvullend 1, 2, 3 of 4 sterren? En heeft u een blijvende lichamelijke beperking? Dan krijgt u maximaal € 100,- vergoeding per persoon per kalenderjaar voor hulpmiddelen van Vegro, Medipoint of Harting-Bank. Hulpmiddelen die u nodig heeft bij het uitvoeren van algemene dagelijkse activiteiten. U krijgt geen hulpmiddelen vergoed die wij vergoeden volgens het Reglement Hulpmiddelen. Of die onder de Wlz of Wmo vallen.

U krijgt één veiligheidsgesprek langer thuis wonen per jaar vergoed
Heeft u een Aanvullend 1, 2, 3 of 4 sterren? Zilveren Kruis vergoedt één keer per persoon per kalenderjaar de kosten van een Veiligheidsgesprek voor langer thuis wonen bij gezondheidsrisico’s. Dit gesprek vergoeden wij als het plaatsvindt bij gecontracteerde thuiszorginstellingen.     

U krijgt professionele opvolging bij persoonlijke alarmering vergoed
Een derde van de senioren wil graag gebruik maken van persoonlijke alarmering. Zoals bij hartproblemen, medische noodsituaties en vallen. Heeft u recht op persoonlijke alarmering vanuit de basisverzekering bij een medische indicatie of vanuit Aanvullend 1, 2, 3 of 4 sterren? En is er in uw privéomgeving niemand beschikbaar om langs te komen bij een alarmering? Dan vergoedt Zilveren Kruis opvolging door een gecontracteerde zorgaanbieder voor 100%.  Wij vergoeden niet de kosten van professionele opvolging als u woonachtig bent in een zorginstelling of aanleuncomplex met opvolging vanuit die zorginstelling.

Online (zelfhulp) modules bij psychische klachten
Wij vergoeden de kosten voor u van de voucher (jaarabonnementskosten) voor de online (zelfhulp) modules van Stichting mirro. Mirro helpt bij het herkennen, aanpakken en voorkomen van psychische klachten.« Terug naar de zoekresultaten