Zoek
Zoek

Valentijn Voordeel bij de BuurtPas

valentiijn

Met Valentijns zijn we allemaal wat liever voor elkaar en geven we een blijk van liefde aan een ander; of doen we wat leuks met elkaar; maar waarom ook niet wat extra liefde voor u zelf. Bij de BuurtPas willen we u op weg helpen met wat leuke tips om Valentijn 2024 nog net wat specialer te maken.

Gaat u lekker naar de family brunch op de Spido met een mooie Valentijns korting van 20%!? Of met uw BuurtPas voordeel boekt u een heerlijke rondvaart bij de Spido of gaat u onbeperkt pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot. Bezoekt u met korting bij het Weena klein Rotterdam in Miniworld of ga gezellig Midgetgolven. Misschien vindt u het wel leuk om nieuwe mensen en buurtgenoten te ontmoeten in bijvoorbeeld het Sociaal Hart in Barendrecht en gaat u lekker Samen Tafelen.

Bestel een lekkere maaltijd of een proefpakket bij onze maaltijdleveranciers met voordeel. Of boek een kappersbeurt, schoonheidsspecialiste of pedicure met korting bij onze aangesloten kappers, pedicures en schoonheidsspecialisten en maak van uw eigen woonkamer een beautysalon!

Of misschien wilt u wel een leuk cadeautje geven, kijkt u dan vooral in onze online voordeelwinkel waar kortingen kunnen oplopen tot wel 70%: BuurtPas Extra en vraag uw code snel aan als u deze nog niet heeft.

Andere nieuwsberichten

roze inloop

Roze Inloop

Op woensdag 8 mei organiseert Laurens een middag met de Focus op LHBTIQ 65+. Bij de dagbesteding op de locatie...
og2024

Terugblik op een leuke Ontmoet en Groet!

Wat hebben we een pech gehad met een weer, maar een geluk met de gezelligheid. Vrijdag 22 maart was het...
BuurtPasupdate-mei-2016

Beweeg je soepel en sterk met Olga en voorkom een val!

Beweeg je soepel en sterk met Olga en voorkom een val
magshape

BuurtPas op bezoek bij Fosteo

Bij de BuurtPas zijn we altijd op zoek naar partners die een toegevoegde waarde zijn voor onze leden. En wat...
Gouderdom_Image-6.png

Kent u Gouderdom al?

Ouder worden is Goud! Weg met die spreekwoordelijke geraniums en op naar grijs en gelukkig. Gouderdom verbindt op een creatieve...
_RVR1042

Maak kennis met Stichting Vier Het Leven

Mijn naam is Petra Wooning en als regioco├Ârdinator van Stichting Vier het Leven vind ik het fijn dat wij een...