Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Vers aan Tafel
Vers aan Tafel BuurtPas is blij om te vermelden dat wij per 1 november 2021 weer gaan samenwerken met Vers aan Tafel!

Aandacht geeft smaak! Daar draait het om bij Vers aan Tafel uit Lelystad. De maaltijdservice bereidt op ambachtelijke wijze de lekkerste maaltijden. Met verse groenten van het seizoen en vis uit duurzame  vangst. Na bereiding worden de maaltijden razendsnel terug gekoeld en ingevroren. Op die manier blijven de smaak, voedingswaarden en kwaliteit optimaal bewaard. 
Bij Vers aan Tafel komt alles vers uit de pan. De maaltijdservice richt zich op ouderen die niet meer zelf willen of kunnen koken. Zij bestellen eenvoudig een gezonde maaltijd, die met net zoveel aandacht thuis wordt bezorgd.

Het assortiment 
Bij Vers aan Tafel kunt u iedere dag genieten van een lekkere, gezonde en ambachtelijke maaltijd. Met meer dan 150 maaltijden is er genoeg keuze. Zo kunt u kiezen voor een traditionele Hollandse maaltijd zoals zuurkoolstamppot of een runderlapje, maar ook internationale maaltijden uit de oosterse of  Italiaanse keuken. De reguliere maaltijden wegen tussen de 500 en 600 gram en daarnaast is er een ruim assortiment kleine maaltijden van 350 à 400 gram. Handig als u niet zo’n grote eter bent.  Bovendien gaan de kleine porties niet ten koste van de voedingswaarde. Naast ‘reguliere maaltijden’ zijn er ook diverse maaltijden voor bijvoorbeeld mensen met kauw- of slikproblemen of voor wie zoutarm eet. Speciaal voor deze doelgroep is een assortiment ontwikkeld met gemalen maaltijden en  zoutarme maaltijden. 

Vers aan Tafel bereid gezonde maaltijden zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen en  smaakversterkers. De maaltijden van Vers aan Tafel worden direct na bereiding binnen anderhalve  minuut ingevroren in een professionele diepvries die de maaltijden snel tot een  een kerntemperatuur van -18 °C brengt. Het snel invriezen van de maaltijden zorgt voor het natuurlijke  behoud van de smaak en voedingswaarden van de maaltijden. 

Gemak 
De maaltijdservice biedt veel gemak. Bij Vers aan Tafel is bestellen altijd vrijblijvend. U heeft geen (periodieke) afnameverplichting. De maaltijden worden op een vaste werkdag bezorgd door de vaste bezorgdienst. De bezorgers nemen de tijd en leggen de maaltijden – indien gewenst – ook in de vriezer.  U kunt op ieder gewenste moment een maaltijd uit de vriezer halen, een paar gaatjes in de folie prikken  en deze verwarmen in de magnetron of oven. Binnen een kwartier kunt u genieten van een lekkere en  gezonde maaltijd. 
Bestellingen kunnen ook telefonisch worden doorgegeven, wel zo prettig en gezellig. De klantenservice  van Vers aan Tafel is hierop ingericht en de medewerkers maken graag even tijd vrij voor een praatje. Bij Vers aan Tafel draait alles om ambacht en persoonlijke aandacht. 

Ledenvoordeel 
Om kennis te maken met de maaltijden van Vers aan Tafel betaalt u als lid van Laurens BuurtPas de hele maand november én december slechts € 5,- per maaltijd, geldig op alle maaltijden! 

Per 1 januari 2022 ontvangt u 10% korting op de maaltijden (m.u.v. de Proefbox en de Seizoensbox).  Voor € 4,63 heeft al een heerlijke maaltijd! 

Contactgegevens 
Vers aan Tafel 
Telefonisch: (085) 401 64 44 – bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur E-mail: klantenservice@versaantafel.nl 
Per post : Antwoordnummer 756, 8200 VB Lelystad

« Terug naar de zoekresultaten