Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Vooraankondiging collectieve zorgverzekering
Vooraankondiging collectieve zorgverzekering
Als je maar gezond bent. Die uitdrukking kennen we allemaal. Omdat het waar is. Gezondheid is het belangrijkste wat er is. Voor uzelf en voor de mensen om u heen. Maar wanneer bent u gezond? Dat gaat over meer dan niet ziek zijn. Er zijn veel factoren van invloed op gezondheid. De omgeving, relaties met familie, vrienden en ook werk speelt een belangrijke rol.

Zilveren Kruis helpt u graag om zo gezond mogelijk te leven met o.a. extra (preventieve) vergoedingen in de collectieve zorgverzekering, maar ook via de Actify-app. De Actify-app helpt u in kleine stappen naar een gezondere leefstijl. De app coacht u met praktische tips lekkere recepten, een stappenteller, inspiratie en meditaties. U kiest wat bij u past. En dat helemaal zonder extra kosten! Met de app plant u makkelijk al uw activiteiten. 

Aantrekkelijke korting en services
Ook krijgt u een aantrekkelijke korting op de basisverzekering en de aanvullende (tandarts)verzekeringen. En u profiteert van de service van Zilveren Kruis. Declareren regelt u eenvoudig online in Mijn Zilveren Kruis. Of via de Zilveren Kruis app. Binnen 3 werkdagen staat het geld op uw rekening. Onze Zorgcoach helpt u bij wachtlijstbemiddeling en geeft advies over een medische klacht, diagnose of behandeling. En met de app Zilveren Kruis Wijzer krijgt u antwoord van (medisch) experts, waar u ook bent.
    
Nieuwsgierig naar het aanbod van Zilveren Kruis in 2022? Nog even geduld! 
Bent u al verzekerd bij Zilveren Kruis? Dan ontvangt u uiterlijk 12 november alle informatie over uw zorgverzekering in 2022. En weet u wat uw zorgverzekering in 2022 gaat kosten. 

Bent u nog niet verzekerd bij Zilveren Kruis? Vanaf 12 november staat alle informatie op www.zk.nl/buurtpas. 

« Terug naar de zoekresultaten