Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Warmte artikelen
Warmte artikelen
De koude, donkere, natte en gure maanden zijn aangebroken. 
We maken het binnenshuis gezellig en warm, maar helaas valt er niet altijd aan de kou te ontkomen. 
Is dat nou zo erg? 
Nee, niet voor iedereen, maar voor sommigen wel. Door kou kan er namelijk stress ontstaan in het lichaam. 
Met als gevolg o.a. stijve spieren, hoofdpijn en droge ogen. Herkent u dit? 
Zorg voor meer ontspanning, en meer comfort met één van de warmteartikelen van onze partner Vegro.

Hierbij een greep uit het assortiment:

Warmtekussens
Een warmtekussen is één van onze vele warmteartikelen waardoor je optimaal gaat ontspannen. Het warmtekussen is op elk gewenst lichaamsdeel te gebruiken, en zorgt voor een betere doorbloeding van het ‘behandelde’ lichaamsdeel en minder spierverkrampingen.
Qua warmtekussens heeft u de keuze uit twee soorten: een elektronisch warmtekussen, en een warmtekussen die opgewarmd moet worden in de magnetron; bijvoorbeeld het Sissel® Cherry kersenpitkussen. Het voordeel van een elektronisch warmtekussen is dat uzelf de gegeven warmte bepaalt. Al onze elektronische warmtekussens beschikken namelijk over een temperatuurregelaar, met meerdere warmtestanden.

Infrarood artikelen
Infraroodwarmte verwarmt uw huid, en stimuleert de doorbloeding. De massageapparatuur in ons assortiment biedt een aangename massage, middels infraroodwarmte. Dit biedt o.a. uitkomst bij spierpijn, spierkramp en vermoeidheidsverschijnselen. De intensiteit van de massage bepaal u net als bij onze elektronische warmtekussens zelf.

Warmte(onder)kleding
Wat natuurlijk ook helpt tegen de kou is warmte(onder)kleding, van Peters Angora. Door het dragen van Peters Angora blijft de kou buiten uw lijf, door de zeer kleine luchtkamers in de angorawol, die isolerend werken. Peters Angora biedt een breed assortiment van warmte(onder)kleding, denk hierbij aan: bedsokken, handschoenen, kniewarmers en rugwarmers.

Hot & Cold packs
Tot slot biedt een ‘Hot & Cold pack’ uitkomst. Echter niet alleen voor gewrichts- en spierpijn, maar ook bij buikkrampen, menstruatiepijn en spit. En, de naam van het artikel verraadt het al, het is ook te gebruiken als koude kompres. Ideaal bij o.a. bloeduitstortingen, jeuk, kniepijn en zwellingen.

Klik hier voor meer informatie.
« Terug naar de zoekresultaten