Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Zorg goed voor uw botten en gewrichten
Zorg goed voor uw botten en gewrichten Twintig procent van de Nederlanders heeft gewrichtsklachten. En 1,2 miljoen Nederlanders hebben een vorm van artrose. Er zijn wel meer dan honderd gewrichtsaandoeningen. De aandoeningen kunnen plotseling ontstaan. Maar kunnen ook chronisch zijn. De laatste jaren is er vooruitgang te zien bij de behandeling van gewrichtsaandoeningen. Vooral bij ontstekingsreuma. Toch kunnen gewrichtsaandoeningen leiden tot een lichamelijke handicap. 

Er zijn veel mogelijkheden om aandacht aan Artrose te geven, en ook vanuit uw zorgverzekering zijn er vergoedingen beschikbaar om deze aandoening zo leefbaar mogelijk te maken. Kijk op de website van het Zilveren Kruis voor meer informatie. Bij de BuurtPas  hebben we vele samenwerkingen met fysiotherapeuten, ergotherapeuten en pedicures welke u kunnen helpen bij deze aandoeningen. Kijk op onze website bij de dienstenpagina voor het aanbod.
« Terug naar de zoekresultaten