Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Obli
Obli
Drinken is belangrijk om gezond en actief te blijven. Dat weet iedereen. Maar hoeveel drinkt u op een dag? En is dat voldoende?  
Het blijkt dat 1 op de 3 mensen niet genoeg drinkt, van jong tot oud. Dit kan leiden tot blaasontsteking, lage bloeddruk, obstipatie en zelfs uitdroging. 
De remedie is simpel, goedkoop en binnen handbereik: genoeg drinken!

Obli is een eenvoudig en intelligent hulpmiddel dat u helpt bij het voldoende drinken. Professionele zorgverleners en mantelzorgers kunnen meekijken met het drinkgedrag en daar waar nodig bijsturen. Individueel maatwerk is mogelijk: op afstand kunnen de persoonlijke voorkeuren ingesteld worden.  

Voordelen voor u: 
• Zelf fit en actief blijven 
• Gezonde leefstijl leidt tot meer zelfredzaamheid
• Geen zorgen hebben over de gezondheid van u zelf of de gezondheid van diegenen waarvoor u zorgt 
• Echt aan preventie werken

Effectstudie van Obli 
In samenwerking met organisaties in de gezondheidszorg en wetenschap is een effectstudie uitgevoerd onder  thuiswonende ouderen. Er is onderzocht wat de effecten zijn van Obli op de vochtinname, gezondheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Belangrijkste resultaten: 
Ouderen gaan gemiddeld 60% meer drinken door Obli.
100% van de ouderen vindt Obli makkelijk in gebruik 
78% zou Obli aanraden aan anderen. 

Voor wie?
Goed  voor uzelf 
• Fit blijven 
• Actief in het leven staan 
• Inzicht in uw drinkgedrag

Support  voor uw naaste 
• Een gerust gevoel 
• Langer gezond thuis wonen 
• Actiever op de oude dag

Zo werkt Obli 
In de ochtend vult u een fles met bijvoorbeeld water en zet hem in Obli. Kleuren vertellen u wanneer het tijd is om te drinken. Een glas gedronken: Obli wordt weer groen! Neemt u een kopje koffie of thee tussendoor? Druk op de plusknop.
Op Obli kunt u zien hoeveel u hebt gedronken en nog moet drinken per dag. Ook via internet kunt u uw eigen drinkgedrag bekijken,  of dat van iemand anders. Ook kunt u de instellingen veranderen naar de persoonlijke wensen.

Met uw BuurtPas ontvangt u 12,5% korting. Tevens krijgt u een gratis Ypsilon karaf t.w.v. € 14,99 cadeau!  De Obli- Basic kost €99,- en de Obli-Internet kost €169,- exclusief korting. 

Ga naar www.obli.info/producten en vul de kortingscode Buurtpas3112.
U kunt ook bellen op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur: (0850) 654 783.


Drink voldoende en blijf gezond!
« Terug naar de zoekresultaten