Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Online colleges volgen van een bevlogen studentdocent, gewoon vanuit huis?
Online colleges volgen van een bevlogen studentdocent, gewoon vanuit huis?
Online colleges volgen van een bevlogen studentdocent, gewoon vanuit huis? Het kan bij Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG)! Sinds november 2021 biedt OGJG online colleges aan via onze webshop! Hierbij kunt u alleen, of samen met iemand, online colleges volgen en in gesprek gaan met de studentdocent en andere deelnemers! 

In januari duikt u samen met studentdocent Noa in de wondere wereld van het brein tijdens haar collegereeks Psychologie: Het Briljante Brein! Wat is het effect van muziek op ons brein? Hoe kan het dat iemand opeens kleurenblind wordt? En wat is de menselijke evolutie van taal? 
Wanneer: Maandagavonden 10, 17, 24, en 31 januari van 19.00 tot 20.00 uur
Aanmelden kan t/m 7 januari via: Webshop zoomcolleges | Oud Geleerd Jong Gedaan 

In februari neemt studentdocent Nina u mee terug in de tijd tijdens haar collegereeks Archeologie: Van de eerste mensen tot aan het grote Romeinse Rijk. Welk effect heeft het klimaat bijvoorbeeld gehad op wie we zijn geworden, hoe verliep de prehistorie en hoe is de stad Rome gesticht? 
Wanneer: Woensdagavonden 2, 9, 16 en 23 februari van 19.00 tot 20.00 uur.
Aanmelden kan tot 1 februari via: Webshop zoomcolleges | Oud Geleerd Jong Gedaan 

In maart vertelt studentdocent Kejan u graag meer over het politieke spel tijdens haar collegereeks Politiek: "De Europese Unie heeft dit besloten", klopt dat wel? U heeft Mark Rutte of een andere politicus vast wel eens horen zeggen: "Ik kan er niets aan doen, want de Europese Unie heeft dit besloten.” Wat betekent dit precies? En klopt dit wel? Hoe neemt de EU beslissingen en wat is de rol van de lidstaten?
Wanneer: Woensdagavond 16 maart, 23 maart, 30 maart en 6 april van 19.00 tot 20.00.
Aanmelden kan vanaf 10 januari via: Webshop zoomcolleges | Oud Geleerd Jong Gedaan 

De collegereeksen bestaan uit vier wekelijkse colleges van één uur en zullen online via het programma Zoom plaatsvinden. U ontvangt van ons een Handleiding Zoom en ook stellen we een hulplijn tijdens het eerste college ter beschikking. Daarnaast zijn deze colleges live. Dat betekent dat u tijdens het college studentdocent Noa of Nina direct vragen kunt stellen! Schrijf u snel in want er zijn beperkt plekken beschikbaar. De komende maanden komen er meer online collegereeksen in de webshop, dus houdt onze website goed in de gaten!  

Het kan bij Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan!
« Terug naar de zoekresultaten