Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Pasfoto's
Pasfoto's
De fotograaf komt bij u thuis en maakt goedgekeurde officiële pasfoto’s. Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of om een andere reden moeilijk naar één van de winkels kunnen komen.

Foto V&V maakt goedgekeurde officiële pasfoto’s. De hoofdsteun van bijvoorbeeld een rolstoel of een ander hulpmiddel wordt vakkundig fotografisch verwijderd.
De foto’s worden met garantie gemaakt. Als de foto’s onverhoopt niet goedgekeurd worden, dan worden de foto’s gratis overgemaakt.

Op vertoon van uw BuurtPas ontvangt u 6 pasfoto’s voor € 45,00 (incl. voorrijkosten) en een gratis foto op briefkaartformaat. Foto's maken in groepsverband (vanaf 10 personen) voor € 25,00 pp. Bel voor meer informatie of een afspraak naar (06) 242 196 54.

Daarnaast ontvangt 10% korting op het gehele assortiment in de winkel in Winkelcentrum Keizerswaard, IJsselmonde. 

Pasfoto's gewoon bij u thuis!
« Terug naar de zoekresultaten