Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Pasfoto's
Pasfoto's
De fotograaf komt bij u thuis en maakt goedgekeurde officiële pasfoto’s. Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of om een andere reden moeilijk naar één van de winkels kunnen komen.

Foto V&V maakt goedgekeurde officiële pasfoto’s. De hoofdsteun van bijvoorbeeld een rolstoel of een ander hulpmiddel wordt vakkundig fotografisch verwijderd.
De foto’s worden met garantie gemaakt. Als de foto’s onverhoopt niet goedgekeurd worden, dan worden de foto’s gratis overgemaakt.

Op vertoon van uw BuurtPas ontvangt u 6 pasfoto’s voor €35,- (inclusief voorrijkosten) en een gratis foto op briefkaartformaat of in groepsverband (vanaf 10 personen) voor €15,- pp. Bel voor meer informatie of een afspraak naar (06) 242 196 54.

Daarnaast ontvangt 10% korting op het gehele assortiment in de winkel in winkelcentrum Keizerswaard in IJsselmonde. 

Pasfoto's gewoon bij u thuis!
« Terug naar de zoekresultaten