Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Pedicure
Pedicure Niet iedereen staat er bij stil. Onze voeten hebben het vaak zwaar te verduren en verdienen regelmatige verzorging. De pedicures die zijn aangesloten bij de BuurtPas kunnen u hierbij uitstekend helpen, ook wanneer u reumatisch of diabeet bent. 
Onze pedicures komen graag bij u thuis voor een professionele voetverzorging en hebben daarvoor de benodigde diploma's en kwalificaties. In enkele gevallen wordt bij diabetische en reumatische aandoeningen de pedicurebehandeling vergoed. U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren wat in uw geval van toepassing is.
Bel voor meer informatie naar 010- 332 30 00 kies optie 2 daarna optie 4 voor BuurtPas of neem direct contact op met één van de pedicures uit onderstaande lijst.


Laat uw voeten verzorgen door onze professionele pedicures
« Terug naar de zoekresultaten