Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Persoonsalarmering & digitale toegang
Persoonsalarmering & digitale toegang

U moet kunnen rekenen op snelle hulp bij een valpartij, pech of onraad in huis. Zeker wanneer u alleen thuis bent. Bij Laurens begrijpen we dit als geen ander. Samen met CSI Personenalarmering, Eurocross Assistance en Eurocom bieden we professionele persoonsalarmering in combinatie met een slim slot. Daardoor zijn we 24/7 snel bij u. Dat voelt wel zo veilig. Wij adviseren en begeleiden u graag bij uw keuze voor persoonsalarmering en het alarmtoestel. De kosten zijn afhankelijk van uw keuze en de afspraken met uw ziektekostenverzekeraar.

Meer weten? Bel (010) 332 80 80, kijk op www.laurens.nl/veilig-zelfstandig-wonen of mail naar persoonsalarmering@laurens.nl. Snelle hulp bij een valpartij, pech of onraad in huis
« Terug naar de zoekresultaten