Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Portemonneeplanner
Portemonneeplanner
We zijn blij u te mogen aankondigen dat we een nieuwe samenwerking hebben met Wilskracht Werkt.Wilskracht Werkt draagt bij aan een samenleven waarin iedereen mee kan doen. Zij begeleiden en inspireren bewoners om mee te doen in hun eigen wijk en elkaar te versterken en te steunen. Een van de doelen van Wilskracht Werkt is het herstellen of versterken van de financiële zelfredzaamheid van de hulpvrager met behulp van geschoolde vrijwilligers.

Zij bieden onder andere de Portemonneeplanner Senioren aan: de vrijwilligers in de thuisadministratie bieden ondersteuning bij het opnieuw in balans brengen van de huishoudfinanciën. Door allerlei oorzaken kunnen mensen het overzicht op hun financiën kwijtraken. Door ziekte of door ouderdom kunnen mensen moeite krijgen om de administratie op orde te houden. Die ondersteuning speelt zich af op de volgende gebieden:

Portemonneeplanner biedt o.a. ondersteuning bij:
• Ordenen en overzichtelijk houden van de financiële administratie.
• Aanvragen en invullen van formulieren.
• Aanpakken van schulden

Wilt u meer informatie over de portemonneeplanner neem dat contact op met Liana Rodrigues (06-42473507) / Liana@wilskrachtwerkt.nl

Kosten : U koopt een strippenkaart van 12 euro
Per uur ondersteuning betaalt u 2 strippen = 2,40

portemonneeplanner senioren
« Terug naar de zoekresultaten