Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Keuring rijbewijs
Keuring rijbewijs
Vanwege grote drukte adviseert het CBR om 5 maanden voor afloop van uw rijbewijs te starten met de keuringsprocedure. Als u extra gekeurd moet worden door een oogarts (bv. bij maculadegeneratie, glaucoom, staar of minder dan gemiddeld zicht) geeft het CBR dit pas aan na beoordeling van uw Gezondheidsverklaring. Wacht u hier liever niet op? Met onze kennis van de CBR-eisen kunnen wij u al eerder vrijblijvend adviseren of de extra oogartskeuring voor u noodzakelijk is. Wij plannen dan ook meteen (indien nodig) een afspraak voor u in bij zowel onze keuringsarts als oogarts. Dit kan een aantal maanden vertraging schelen!

Met diverse specialisten en artsen in huis bent u bij De Hesse Optiek & Oogzorg aan het juiste adres. Kom langs of bel voor een afspraak voor een gratis rijbewijs-oogcontrole. P. Buckplaats 31, Rotterdam (010) 236 19 39  www.dehesse.nl. Naast metrohalte Hesseplaats.


- €5 BuurtPaskorting op CBR-rijbewijskeuring gezondheidsverklaring (ABE / CDE / taxipas).

- €5 BuurtPaskorting op CBR-rijbewijskeuring door oogarts.Voorkom vertraging bij het CBR. Begin met de rijbewijs-oogcontrole voor het sneller verlengen van uw rijbewijs
« Terug naar de zoekresultaten