Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Schoenen aan huisservice
Schoenen aan huisservice
Lastige voeten en komt u moeilijk de deur uit?

Buurtpas heeft nu een passende oplossing voor u! Menigeen kent de gang naar de winkel met een wat breder geworden voet. Te smal, niet stevig genoeg , weinig keuze. Kees de Hoog van Tap speciaal schoenen kent het probleem, al meer dan 15 jaar bezoekt hij Laurens met zijn gespecialiseerde schoenwinkel. Toen Buurtpas hem vroeg om ook thuis te komen bij onze leden was hij direct enthousiast. 

Nu er minder mensen toegang hebben tot verzorgingstehuizen, komt hij vaker bij mensen aan huis.  ‘De voetproblemen worden er niet minder om maar als ik langs kom heb ik bijna altijd een paar passende schoenen bij mij. Na een telefonische intake neem ik in overleg zo’n 12 paar schoenen mee naar binnen. Klanten roemen de ruime keuze en zijn blij met de vakkennis die ik meeneem’ vertelt Kees.

De collectie van Tap speciaal schoenen bestaat uit Ara, Aco, Solidus, Helioform, Finn Comfort en Durea. Ofwel voor iedere voet een passende schoen. Met uw BuurtPas ontvangt u 10% korting en betaalt u geen voorrijkosten. U kunt contant betalen, per éénmalige machtiging of via een factuur.

Bel voor een afspraak of meer informatie naar (071) 589 67 79. U kunt ook onze webwinkel bezoeken:  www.beterlopenwebwinkel.nl
10% korting op de gehele collectie
« Terug naar de zoekresultaten