Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Scootmobielen
Scootmobielen
Dankzij een scootmobiel van Senzup kunt u er weer zelfstandig op uit. Geniet van de dingen waar u altijd al van hield. Even op bezoek bij vrienden, shoppen in het centrum of gewoon even wat frisse lucht opsnuiven.

Senzup helpt senioren om zo lang mogelijk zelf de regie over het leven te behouden. Met een scootmobiel bent u niet afhankelijk van anderen. Dat geeft u de vrijheid om zélf te bepalen waar u gaat en staat.

U bent van harte welkom in de toonzaal, maar Senzup komt ook graag naar u toe. Zo kunt u de producten zien/uitproberen in uw eigen vertrouwde omgeving en met uw BuurtPas krijgt u 10% korting aan huis en komt u naar de toonzaal dan krijgt u 13% korting.

Bij Senzup huurt u al een scootmobiel vanaf € 6,89 per dag. Neem contact met ons op en we gaan op zoek naar een scootmobiel afgestemd op jouw wensen en rijstijl.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8:30 tot 16:30 uur
Zaterdag: op afspraak

Adres toonzaal:
Oosteinde 6
Barendrecht
0800 – 0468

Voel u vrij met een scootmobiel
« Terug naar de zoekresultaten