Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Van der Valk 4-daagse Seniorencruise Nederland
Van der Valk 4-daagse Seniorencruise Nederland

Van der Valk 4-daagse Seniorencruise

Gaat u mee op deze seniorencruise, met Van der Valk reisleiding aan boord, en prachtige steden ontdekken die Nederland rijk is? 

Vaar door Nederland en geniet van het mooie uitzicht vanuit de lounge of restaurant aan boord van het prachtige schip HS Serenade 1.


Vanaf Amsterdam varen we naar Enkhuizen, het prachtige Hoorn, de Hanzestad Kampen en via Lelystad weer terug naar Amsterdam. Maak een stadsrondrit per elektrisch busje door Hoorn en een stadswandeling met gids door Kampen. 


U verblijft aan boord op basis van volpension (ontbijt, lunch & diner). Dagelijks is er een afternoon tea en entertainment aan boord.


Vertrek: 3 november 2020

Prijs: vanaf € 299,- p.p.  


Met uw BuurtPas betaalt u géén reserveringskosten (normaal € 25,- per boeking).


Bel voor meer informatie of een boeking naar (0172) 469 696 of kijk op de site www.valkvakanties.nl (vergeet niet te vermelden dat u een BuurtPas heeft)Vaar op 3 november mee en ontdek het mooie Noord-Holland
« Terug naar de zoekresultaten