Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Mobiliteitsoplossingen
Mobiliteitsoplossingen
senZup helpt mensen met een mobiliteits- of welzijnsprobleem zo zelfstandig mogelijk te leven. Met een groot assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten en een team ervaren adviseurs helpt senZup u zelfstandig en vitaal te leven. Of u nu op zoek bent naar een driewielfiets, scootmobiel, inloopdouche, sta-op stoel, comfortbed, rolstoel, rollator of naar specifieke aanpassingen in en rondom uw huis, bij senZup bent u aan het juiste adres. 
Bel 0800-0468 voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een thuisadvies. Of bezoek de website: www.senzup.nl

U bent van harte welkom in onze toonzaal, maar we komen ook graag naar u toe. Zo kunt u onze producten zien/uitproberen in uw eigen vertrouwde omgeving en met uw BuurtPas krijgt u 10% korting aan huis en komt u naar de toonzaal dan krijgt u 13% korting.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8:30 tot 16:30 uur
Zaterdag: op afspraak

Adres toonzaal:
Oosteinde 6
Barendrecht
0800 – 0468

Langer thuis met producten van SenZup!
« Terug naar de zoekresultaten