Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Shockwave
Shockwave

Deze nieuwe behandelmethode is bewezen effectief bij pijn in gewrichten, pezen of spieren. Denk aan hielspoor, de tenniselleboog, een slijmbeursontsteking in de schouder of heup, een achillespees-ontsteking, kniepees-pijn etc. Werken fysiotherapie, podotherapie of medicatie/injecties niet of nauwelijks? Grote kans dat Shockwave Therapie u dan uitkomst biedt! Gemiddeld zijn 6 behandelingen voldoende om uw klachten te verlichten of te verhelpen.

In de praktijk Living-Fit maakt de shockwave-therapeut eerst een echo om de situatie in het lichaam te kunnen beoordelen. Soms bestaat er een verkalking of een scheurtje in de pees. De shockwave kan dan gericht en effectief gegeven worden. De verkalking wordt door de behandeling verwijderd.

Scheurtjes in de pees herstellen makkelijker en sneller. Natuurlijk in combinatie met gerichte oefentherapie en advies.Het principe van de behandeling wordt in Nederland al enige jaren toegepast.De techniek maakt gebruik van mechanische schokgolven. Shockwave activeert de eigen genezingskracht van uw lichaam. In veel gevallen blijkt dankzij deze therapie een operatie overbodig.Shockwave wordt nog niet door zorgverzekeraars vergoed. 

Living-Fit geeft de behandeling in Rotterdam-Pernis aan de Boonstraat 5  en in Bleiswijk aan de Oranjetuin 94 (gezondheidscentrum de Tuinen) . U kunt bellen naar 010-4163847 voor informatie en/of afspraken. Of kijk op de website www.living-fit.nl.  Een verwijzing van de huisarts of specialist is niet nodig. 

Leden van de buurtpas krijgen 10 % Korting op de kosten van 30 euro per behandeling.Met uw BuurtPas 10% korting op shockwave
« Terug naar de zoekresultaten