Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Steun- en toeverlaatservice
Steun- en toeverlaatservice
Onafhankelijk en zolang mogelijk zelfstandig zijn. Wie wil dit nu niet? Heeft u weleens het gevoel dat u de grip aan het verliezen bent en dat u niet wil aankloppen bij uw kinderen of anderen? Als u zich hierin herkent, zal de ‘Steun- en toeverlaatservice’ u zeker aanspreken.
Bij Kooijman Autar Notarissen kunt u voor alle notariële diensten terecht. Met de  ‘Steun- en toeverlaatservice’ gaan zij een stapje verder. Bijvoorbeeld voor het regelen van uw bankzaken, het beoordelen en ordenen van post en administratie, uw verzekeringen of het aanpassen van uw testament. Kooijman Autar Notarissen werkt hiervoor samen met professionele partners. Discreet en betrouwbaar maatwerk, zoals u van uw notaris mag verwachten. 

Neemt u voor meer informatie of een afspraak contact op met Mieke Blok, telefoonnummer (010) 285 88 51.

Al uw administratieve en financiele zaken op orde
« Terug naar de zoekresultaten