Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Steunkousen.nl van Livit Orthopedie
Steunkousen.nl van Livit Orthopedie
Livit Orthopedie adviseert over steunkousen
Livit meet op afspraak Therapeutisch Elastische Kousen (steunkousen) aan en op voorschrift van een arts kan Livit dit via de verzekerde zorg declareren. De medewerkers van Livit Orthopedie denken graag met u mee over welke steunkousen en eventuele andere producten of hulpmiddelen u nodig heeft. Voor informatie, advies en het maken van een afspraak is Livit Orthopedie bereikbaar via 088-245 2000 of kijk op de website van Livit Orthopedie.

Bezorging steunkousen aan huis
Steunkousen voor eigen rekening, bijvoorbeeld een extra paar, reiskousen, sportkousen of kousenaccessoires die niet onder de verzekerde zorg vallen, kunnen via de partnerwebsite Steunkousen.nl besteld worden. Heeft u een droge huid of zou u graag een verfrissend gevoel aan uw benen willen hebben? Via de website bestelt u naast de steunkousen heel eenvoudig crèmes en verzorgingsgels. U hoeft de deur niet uit. Daarnaast biedt Steunkousen.nl allerlei hulpmiddelen waarmee het eenvoudiger wordt om steunkousen aan- en uit te trekken.

Kortingscode Steunkousen.nl
Met uw BuurtPas krijgt u 15% korting op de door u bestelde producten op Steunkousen.nl. U gebruikt hiervoor bij uw bestelling de kortingscode ‘BuurtPas’. Als u advies nodig heeft over het gebruik van steunkousen of over één van de andere producten, kunt u altijd contact opnemen met de Klantenservice van Steunkousen.nl via het contactformulier.

15% Korting op steunkousen.nl
« Terug naar de zoekresultaten