Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Livit & Steunkousen.nl
Livit & Steunkousen.nl

Met uw BuurtPas kunt u profiteren van deze unieke samenwerking. U ontvangt een gratis accessoirepakket bij uw eerste bestelling:

- Een paar handschoenen voor meer grip bij het aan-en uittrekken.

- Een handig wasnetje.

- Een Medi aantrekhulp

- Een proefverpakking regenererende nachtcrème

- Een proefverpakking verkoelende dag gel en een meetlint


Ga naar www.steunkousen.nl, selecteer uw steunkousen of aantrekhulp alsmede het accessoirepakket (zie categorie Aantrekhulpmiddelen) en voer couponcode 17334 in. Bij een bestelling van meer dan €35 zijn zowel het accessoirepakket als de verzendkosten gratis met deze code.


*Actievoorwaarden

De actiecode houdt in: gratis verzendkosten en gratis welkomstkado en is alleen geldig op www.steunkousen.nl; de actieperiode is geldig van 1 oktober 2017 tot en met 31 december 2018; de actie is geldig zolang de voorraad strekt; de inhoud van het accessoirepakket kan wijzigen, op Steunkousen.nl vindt u de  actuele samenstelling van het pakket; de actie is alleen geldig bij een bestelling van €35,- of meer; de  actiecode kan slechts eenmaal per klant worden gebruikt; de actie is niet geldig met terugwerkende kracht; de actie is niet geldig in combinatie met andere actiecodes; het is niet mogelijk om in plaats van de korting contant geld te ontvangen; de actiecode kan niet worden ingewisseld voor korting op artikelen; de actie is alleen geldig voor afleveradressen binnen Nederland; Steunkousen.nl behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op steunkousen.nl
Gratis accessoirepakket bij uw eerste bestelling
« Terug naar de zoekresultaten