Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Stichting OOPOEH
Stichting OOPOEH
Naar buiten gaan, bewegen en ontmoeten is veel leuker en toegankelijker samen met een oppashondje! 

Stichting OOPOEH koppelt u aan een lieve oppashond in de buurt. Met een oppashond heeft u een stok achter de deur om lekker naar buiten te gaan en meer te bewegen. Bovendien heb je met een hond aan je zijde meer sociaal contact in de buurt; een praatje is zo gemaakt en (nieuwe) contacten worden makkelijker gelegd. Ook geeft een kwispelend hondje in huis wat vrolijkheid en onbezorgdheid; het leidt af van negatieve gedachten.

Online kunt u zelf direct een kennismaking aanvragen met een oppashond die u aanspreekt. Dan nemen wij namens u contact met het baasje op. Wilt u liever telefonisch worden geholpen?
Dat kan uiteraard ook. Dan kunnen we samen op zoek naar een hond die past
bij uw wensen.

U kunt zich telefonisch inschrijven via (020) 785 37 45. 
Of u gaat naar www.oopoeh.nl.

Word OOPOEH en geniet van een hond wanneer u wilt.
« Terug naar de zoekresultaten