Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Strijkservice
Strijkservice
Strijken is niet voor iedereen de leukste klus, daar denken ze bij Strijkservice 010 Zuid anders over. Met enthousiasme wordt uw wasgoed weggestreken (en eventueel gewassen). Strijkservice 010 Zuid neemt uw strijkwerk graag uit handen. Zij halen eventueel uw strijkgoed bij u thuis op. Halen en brengen gebeurt op de met u afgesproken tijden. 

Brengt u uw strijkgoed liever zelf langs? Dat is geen probleem als u eerst een afspraak maakt. Eenmalig een grote was weg laten strijken of een abonnement voor een vaste hoeveelheid op een vast tijdstip tegen een vaste vergoeding? Het kan het allemaal. Informeer naar de mogelijkheden.

Bellen, whatsappen, e-mailen of het contactformulier op de website invullen zijn de opties die u heeft om een afspraak te maken. Als de strijkopdracht verwerkt is nemen zij weer contact met u op, op de wijze zoals afgesproken bij het aanbieden van het strijkgoed. 

Uw strijkgoed wordt verzorgt in een huisdier- en rookvrije ruimte; en alle opdrachten worden apart verwerkt om vermenging van kledingstukken met die van andere klanten te voorkomen. 

Kijk op de website voor de actuele prijzen, http://www.strijkservice010zuid.nl, met uw BuurtPas krijgt u:
- 10% korting op de diensten van Strijkservice 010 Zuid

Bel naar 06 1617 3726 om uw afspraak te maken, of laat uw gegevens achter op het contactformulier.


Strijkservice 010 Zuid
« Terug naar de zoekresultaten