Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Traplift
Traplift
Zo lang mogelijk zelfstandig wonen, in de eigen, vertrouwde omgeving. Dat wil iedereen. Maar wat als u slechter ter been wordt? Bij het traplopen gebruikt u 50% van de maximale kracht in uw knieën en maar liefst 85% van de maximale kracht in uw enkels. Traplopen kost dus veel energie. Energie die u liever gebruikt om iets leuks te doen. Een traplift helpt u om veilig thuis te blijven wonen en meer energie over te houden voor de leuke dingen in het leven. Stannah levert trapliften voor alle typen trappen. Zelfs voor trappen buitenshuis. 

Stannah is een familiebedrijf dat in 1867 is opgericht, en is uitgegroeid tot ’s werelds grootste trapliftenfabrikant. Stannah produceert, verkoopt, installeert en onderhoudt trapliften. Zo heeft u één aanspreekpunt, en heeft u uitsluitend te maken met kundige medewerkers. Naast nieuwe liften levert Stannah ook volledig gereviseerde, gebruikte Stannah trapliften met garantie. Daarnaast levert Stannah ook rolstoel-plateauliften en compacte huisliften.

Wenst u meer informatie of een brochure? Ga naar www.stannah.nl, of bel gratis 0800-5066. De adviseurs van Stannah komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, en een vrijblijvende offerte achter te laten.

Ook bent u van harte welkom in de showroom in Lisse (Zuid-Holland) aan de Vennestraat 4.
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag:                 8:30 – 15:00
Zaterdag en zondag: gesloten

Met uw BuurtPas profiteert u bij aanschaf van een Stannah traplift van € 200,- ledenvoordeel, bovenop de bestaande acties van Stannah.

Eenmaal aangeschaft biedt Stannah een eersteklas servicedienst. Gespecialiseerde technici staan 7 dagen per week ter beschikking om vragen te beantwoorden of technische problemen op te lossen.


Veilig thuis wonen
« Terug naar de zoekresultaten