Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Tuinonderhoud
Tuinonderhoud
Goed nieuws voor alle tuinbezitters! Genieten van uw tuin zonder zelf het zware werk te hoeven doen. Onderhoud en herstelwerkzaamheden van en in uw tuin zijn vaak tijdrovende en zware klussen. Spitten, snoeien, maaien en zelfs het (her)inrichten van uw tuin en de bestrating kunt u laten uitvoeren door het BuurtPas tuinteam. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw tuin.
 
Met de BuurtPas ontvangt u een aantrekkelijke korting, afhankelijk van uw opdracht. Bel naar onze klantenservice voor meer informatie (010) 332 3000 kies optie 2 daarna optie 4 voor BuurtPas of neem direct contact op met één van de aangesloten tuinmannen:Najaarsaanbieding! In 3 uur uw tuin netjes voor slechts 85 euro bij tuinman Martin Versluis!
« Terug naar de zoekresultaten