Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Tulpencruise in eigen land!
Tulpencruise in eigen land! Het vakantieseizoen komt er weer aan, en Van der Valk Vakanties heeft speciaal voor de BuurtPasleden een mooie aanbieding. In april op vakantie in eigen land met een Tulpencruise. Genieten van al het moois wat in bloei staat tijdens deze sfeervolle en prachtige Tulpencruise in april 2019 (15, 24 en 30 april, en 27 april op aanvraag). Aan boord krijgt u ontbijt, lunch en diner.

Zij vertrekken vanaf Amsterdam en brengen een bezoek aan o.a. Amsterdam, Hoorn en Kampen. Tijdens deze 4-daagse cruise in het voorjaar geniet u van pittoreske dorpjes en prachtige vergezichten. Uiteraard mag tijdens deze cruise een bezoek aan de Keukenhof niet ontbreken. Gaat u mee? Kijk op de site van Van der Valk voor meer informatie.

Voor de BuurtPasleden is er bovenop deze goed geprijsde vakantie een extra korting van €20 korting op deze cruise en kunt u voor €229 (exclusief boekingskosten van €25) al mee op zo een bijzondere vaart. 

U kunt telefonisch boeken bij Van der Valk Vakanties en vermeld hierbij dat u een BuurtPas heeft om de korting te krijgen en neem uw BuurtPas mee op reis, het telefoonnummer is 0172- 46 96 96.

Tulpencruise met Van der Valk Vakanties
« Terug naar de zoekresultaten