Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Uitvaartzorg
Uitvaartzorg
We hebben het er niet graag over. Toch is het goed vooraf uw wensen aan te geven voor als u er niet meer bent. Dat geeft rust en uw nabestaanden blijven niet met vraagtekens achter. Met CVU regelt u de uitvaart die bij u past. 

Toegewijd en geheel vrijblijvend helpen wij u met het opmaken van uw uitvaartwensen en krijgt u een opgave van de bijhorende uitvaartkosten. Als u relatie van CVU wordt (gratis), ontvangt u een handige relatiemap waarin u alle documenten rond uw uitvaartverzekering en wensen eenvoudig kunt bewaren. Daarnaast profiteert u van € 225,- relatiekorting op het basistarief voor een uitvaart. 

Met uw BuurtPas krijgt u:
- 10% korting op bij CVU bestelde rouwbloemen 
- 25% korting op onze categorie bijzondere/luxe rouwkaarten 
- 50% korting op een rouw-/verliesgesprek voor nabestaanden (normaal € 75,- nu € 37,50- *) door onze nazorgmedewerkster Ellen van Bruggen, gespecialiseerd rouw- en verliesdeskundige [* geheel gratis voor CVU relaties en indien CVU de uitvaart verzorgt]
 
Voor meer informatie of een afspraak: bel 0800 288 22 55 of ga naar www.cvu.nl 


Met CVU regelt u de uitvaart die bij u past
« Terug naar de zoekresultaten