Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Brinkzicht vakanties
Brinkzicht vakanties
Verhuld tussen maar liefst drie nationale parken in het Drentse dorpje Vledder ligt het 4 sterren Hotel Brinkzicht. De perfecte uitvalsbasis om deze  mooie provincie en zijn rijke geschiedenis te verkennen. De omgeving kent talrijke interessante musea en is met zijn prachtige natuurgebieden een waar paradijs voor wandelaars en fietsers.

 Het hotel beschikt over 48 sfeervolle kamers die zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien zijn. Ook als u mindervalide bent is het hotel toegankelijk, en met een speciaal dieet wordt rekening gehouden. Het  gehele hotel is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan, m.u.v. hulpdieren. Kijkt u op www.brinkzicht.com voor het actuele aanbod, er zijn tal van arrangementen te boeken. Met uw BuurtPas ontvangt u 5% korting.

Kijkt u op de site voor het volledige aanbod, www.brinkzicht.com, en vergeet niet te vermelden dat u een BuurtPas heeft.


5% korting op alle vakanties
« Terug naar de zoekresultaten