Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Van der Valk Vakanties
Van der Valk Vakanties
Wij zijn blij u te informeren dat BuurtPas en Van der Valk Vakanties samenwerken. Deze samenwerking bestaat uit diverse leuke dagtrips, kortingen en speciale acties voor BuurtPasleden. Van der Valk Vakanties is een reisorganisatie die ruim 25 jaar reizen organiseert. Wat ooit begonnen is als busbedrijf met reizen naar de Van der Valk Hotels is uitgeroeid tot een organisatie die reizen aanbiedt over de hele wereld.

Naast busreizen, vliegreizen, riviercruises en eigen vervoer reizen bieden zij ook groepsreizen aan. Deze reizen zijn speciaal op maat samengesteld en worden geheel naar wens van de klant bepaald. Het is voor Van der Valk Vakanties belangrijk om mensen te laten genieten, comfortabel te laten reizen en dat alles voor een betaalbare prijs. Als reisorganisatie staan zij voor: Een familiebedrijf met passie voor reizen; Persoonlijke service en aandacht; Vertrouwd, verzorgd en voordelig; Gespecialiseerd in reizen op maat; Jarenlange ervaring, expertise en kennis. 

U krijgt als BuurtPaslid 5% korting op het individuele reisaanbod van Van der Valk Vakanties m.u.v. vliegtickets. Kijk op www.valkvakanties.nl voor het actuele aanbod. 

Wij hebben zin in de samenwerking en begroeten u graag op één van de volgende reizen. U kunt zich aanmelden
  • - telefonisch 0172-469696
  • - per e-mail info@valkvakanties.nl

Erop uit met Van der Valk Vakanties
« Terug naar de zoekresultaten