Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Vegetarisch proefpakket bij apetito
Vegetarisch proefpakket bij apetito
Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om minder vlees te eten! Een dag geen vlees betekent een dag meer groente – en groente is gezond! 
Of de aanleiding ligt in gezondheid, milieu of ergens anders, bij apetito kunt u nu ook een vegetarisch proefpakket bestellen! 
5 lekkere en verantwoorde maaltijden voor maar € 19,95.
Wilt u bestellen of meer informatie? Ga naar www.apetito-shop.nl/proefpakket of bel (0800) 023 29 75 (gratis).Maak voordelig kennis met de maaltijdservice van apetito! Wij bezorgen heerlijke vriesverse maaltijden aan huis. Ideaal voor als u zelf niet kunt of wilt koken. Ook wanneer u tijdelijk niet in staat bent een maaltijd te bereiden, is onze maaltijdservice de perfecte oplossing.
U kunt kiezen uit een ruim aanbod van de traditionele Hollandse keuken tot aan oosterse, mediterrane en vegetarische gerechten. Bent u gebonden aan een dieet? Ook dan is er volop keuze. Maak nu zeer voordelig kennis met onze maaltijdservice!

Wij hebben speciaal voor u 4 verschillende proefpakketten met 5 heerlijke maaltijden samengesteld. Kies uit de varianten standaard, glutenvrij, natrium of vegetarisch en bestel nu 5 maaltijden voor maar € 19,95. Smaakt het naar meer? 


Nieuw bij apetito!
« Terug naar de zoekresultaten