Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Vegro Zorgwinkel
Vegro Zorgwinkel

Zo lang mogelijk zelfstandig wonen in uw eigen vertrouwde omgeving? Praktische hulpmiddelen kunnen u daarbij ondersteuning bieden. Al ruim 30 jaar is Vegro hét Expertisecentrum voor hulpmiddelen. Bij ons kunt u terecht voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen. Vegro biedt een uitgebreid assortiment aan producten als het gaat om mobiliteit, bewegen, wonen, gezondheid en vitaliteit. Benieuwd naar het complete assortiment? Neem alvast een kijkje op www.vegro.nl. Wij nodigen u graag uit om eens langs te komen in onze Thuiszorgwinkels. Onze experts kunnen u uitgebreide instructies en advies geven.

Een aantal hulpmiddelen wordt vergoed door uw zorgverzekeraar en kunt u een half jaar gratis lenen. Heeft u uw hulpmiddel langer nodig? Informeer naar de mogelijkheden. Neem voor het lenen of huren van een hulpmiddel bij de Thuiszorgwinkel altijd een geldig legitimatiebewijs en uw zorgverzekeringspas mee. Vegro kan de uitleenhulpmiddelen ook gratis bij u thuisbezorgen. Ontdek nu het gemak van zorgeloos bestellen via telefoonnummer (0900) 288 77 66 of via de Vegro Bestel App, gratis verkrijgbaar in de Apple App Store en Google Play Store of via https://bestel.vegro.nl en gebruik de code BUURTPAS2021.

Als lid van BuurtPas ontvangt u 10% korting op een groot deel van de huur- en verkoopartikelen. Daarnaast leent u loophulpmiddelen zoals krukken of een rollator 13 weken gratis.

Hier vindt u de thuiszorgwinkels:
Centrum: Groenendaal 29-31
Schiebroek: Peppelweg 82a


Bent u lid van de BuurtPas dan ontvangt u 10% korting op een groot deel van de huur- en verkoopartikelen.
« Terug naar de zoekresultaten