Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Voedselcentrum Isaak & de Schittering
Voedselcentrum Isaak & de Schittering
Kent u de locaties van voedselcentrum Isaak & de Schittering? Zij delen dagelijks vele verse broden gratis uit in Rotterdam!

Iedereen is welkom. U kunt gewoon binnenlopen en boodschappen doen. U kunt tegen lage prijzen levensmiddelen kopen en u krijgt bovendien gratis brood en gratis andere levensmiddelen. Ze bieden u een wisselend assortiment laaggeprijsde levensmiddelen.

Het doel is om verspilling tegen te gaan en mensen die het financieel minder hebben te helpen.
De ingekochte partijen worden namelijk tegen lage prijzen verkocht. Komt u eens gezellig langs om kennis te maken.

Er zijn drie voedselcentra in Rotterdam: in IJsselmonde op het Kreekplein 8, in Rotterdam Zuid op de Vinkenbaan 73, en achter het centraal station op de Jacob Loisstraat 24-30. Dagelijks geopend van 10.00-22.00 uur. Op zondag van 14.00 - 20.00 uur.

De werkwijze is als volgt:
Een klant doet voor minimaal 50 cent boodschappen (bijv. een paprika kost 10 cent) en ontvangt dan een kaartje bij de kassa waarmee direct gratis brood en gratis andere producten meegenomen kunnen worden.

- Klanten kunnen elke dag boodschappen komen doen.
- Iedereen is welkom. U hoeft nergens aangemeld te worden.

Graag verwelkomen zij u in een van de locaties.

Doe voordelig uw boodschappen en maak gezellig een praatje met uw buurtgenoten
« Terug naar de zoekresultaten