Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Voedselcentrum Isaak & de Schittering
Voedselcentrum Isaak & de Schittering
Kent u de locaties van voedselcentrum Isaak & de Schittering? Zij delen dagelijks meer dan 1500 verse broden gratis uit in Rotterdam!

Iedereen is welkom. U kunt gewoon binnenlopen en boodschappen doen. U kunt tegen lage prijzen levensmiddelen kopen en u krijgt bovendien gratis brood en gratis andere levensmiddelen. Ze bieden u een wisselend assortiment laaggeprijsde levensmiddelen.

Zij willen mensen helpen en de verspilling van voedsel tegengaan. Veel restpartijen kopen zij voor u in en geven veel producten gratis weg. Komt u eens gezellig langs om kennis te maken.

Er zijn drie voedselcentra in Rotterdam: in IJsselmonde op het Kreekplein 8, in Rotterdam Zuid op de Vinkenbaan 73, en achter het centraal station op de Jacob Loisstraat 24-30. Dagelijks geopend van 10.00-22.00 uur. Op zondag van 14.00 - 20.00 uur.

De werkwijze is als volgt:
Een klant doet voor minimaal 50 cent boodschappen (bijv. een paprika kost 10 cent) en ontvangt dan een kaartje bij de kassa waarmee direct gratis brood en gratis andere producten meegenomen kunnen worden.

- Klanten kunnen elke dag boodschappen komen doen.
- Iedereen is welkom. U hoeft nergens aangemeld te worden.

Graag verwelkomen zij u in een van de locaties.

Doe voordelig uw boodschappen en maak gezellig een praatje met uw buurtgenoten
« Terug naar de zoekresultaten