Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
4 daagse voorjaarscruise langs Nederlandse parels
4 daagse voorjaarscruise langs Nederlandse parels
Geniet van het prachtige uitzicht vanuit de lounge van het mooie viersterren schip HS Serenade 1.
Vanaf Amsterdam vaart u naar het historische Enkhuizen, de prachtige stad Hoorn met zijn gezellige authentieke sfeer en de levendige middeleeuwse Hanzestad Kampen.
Vervolgens varen we via Lelystad weer terug naar Amsterdam. Aan boord ervaart u de allure van een cruiseschip op zee, terwijl u tegelijkertijd geniet van de kleinschaligheid. U vindt er een gym, sauna, zonnedek, bibliotheek en een bar. 

Al vanaf € 329,- p.p vertrekt u op 30 maart 2022, op basis van volpension. Meer informatie en reserveren bij Van der Valk vakanties (0172) 469 696 of www.valkvakanties.nl 

Met uw lidmaatschapsnummer van de BuurtPas hoeft u de reserveringskosten van € 25,00 niet te betalen.  https://www.valkvakanties.nl/reizen/seniorencruise-hs-serenade-1


Voorjaarscruise in Nederland
« Terug naar de zoekresultaten