Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Unie Van Vrijwilligers Rotterdam
Unie Van Vrijwilligers Rotterdam
Samen sterk
Heeft u behoefte aan een maatje voor gezelligheid, hulp bij klusjes of uitleg over uw computer, tablet of smartphone? Dan helpt een vrijwilliger van Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV) u graag op weg. 

UVV heeft meerdere maatjesprojecten waar u gratis gebruik van kunt maken. 
- Bezoekmaatje: een vrijwilliger komt op bezoek voor een kopje koffie, wandeling of spelletje  
- Boodschappenservice: een vrijwilliger doet boodschappen als u dit niet zelf kunt
- DigiMaatje: een vrijwilliger geeft uitleg over al uw digitale vragen
- Kluscontact: een vrijwilliger helpt bij eenvoudige klusjes in uw huis of tuin 
- Ziekenhuisbegeleiding: een vrijwilliger gaat met u mee naar het ziekenhuis, vaccinatielocatie, huisarts, tandarts of fysiotherapeut

In de praktijk
Mevrouw Bos (87): ‘Omdat mijn familie ver weg woont, wilde ik graag leren beeldbellen. DigiMaatje Nadia kwam een paar keer langs om alles rustig uit te leggen. Het is echt geweldig dat ik mijn kinderen nu via de computer kan zien en spreken!’

Hoe werkt het? 
Woont u in Rotterdam en wilt u graag bezoek van een vrijwilliger? Neem dan contact op via info@uvvrotterdam.nl of 010 - 413 08 77. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Maak het verschil 
U kunt ook vrijwilliger worden bij UVV. Wilt u iemand blij maken met uw bezoek? Dan horen we het graag. Op www.uvvrotterdam.nl vindt u een overzicht van alle vrijwilligersfuncties. 


Unie van vrijwilligers
« Terug naar de zoekresultaten