Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Welke rollator past het beste bij u?
Welke rollator past het beste bij u?
Er zijn verschillende soorten rollators waardoor het lastig kan zijn de juiste rollator aan te schaffen. Waar moet u rekening mee houden en welke rollator is het best geschikt voor uw situatie. Daarin willen wij u graag in ondersteunen. Op deze pagina vind u een kort overzicht van de eigenschappen van de verschillende soorten rollators. Zo kunt u bepalen welke rollator het beste bij u past.

Standaard rollator
Standaard rollators zijn eenvoudig, praktisch en simpel. Wanneer u last heeft van balans- / evenwichtsproblemen, is de standaard rollator voor u de beste keus. Deze biedt alle ondersteuning die u nodig heeft. Een standaard rollator is echter wel zwaarder dan bijvoorbeeld een lichtgewicht rollator. Voorbeelden van uitstekende standaard rollators zijn:
• Quatro rollator;
• Provo standaard rollator;
• Provo rollator onderarmschaal.

Lichtgewicht rollator
Een lichtgewicht rollator is ideaal als u de rollator alleen ter ondersteuning bij het lopen nodig heeft. Als u last heeft van balans- / evenwichtsproblemen, kunt u beter kiezen voor de standaard rollator. Een lichtgewicht rollator heeft als voordelen dat de rollator gemakkelijk op te tillen, hanteerbaar en wendbaar is. Voorbeelden van uitstekende lichtgewicht rollators zijn:
• Move Light rollator;
• Topro Troja 2G en Classic;
• Gemino 30;
• Rollz Flex en Motion.

Binnen rollator
De binnen rollator is speciaal ontworpen om in huis te gebruiken. Een binnen rollator is de beste keus als u de rollator alleen in huis wilt gebruiken. Deze is namelijk compacter, makkelijk te hanteren en gemakkelijk te gebruiken in smalle ruimtes. Let op: Deze rollators zijn alleen binnen te gebruiken. Buitenshuis gebruik is onveilig en wordt afgeraden. Voorbeelden van uitstekende binnen rollators zijn:
• Driewiel rollator Delta;
• Let’s Go Indoor rollator.

Driewiel rollator
De driewiel rollator is de meest wendbare rollator uit het assortiment. U kiest voor een driewiel rollator voor ondersteuning in huis. De rollator is licht van gewicht, ideaal in het gebruik. Vegro heeft één driewiel rollator in het assortiment; de rollator Delta.

Wilt u meer informatie over de bovengenoemde artikelen? Of heeft u een hele andere vraag? Schroom dan niet contact met Vegro op te nemen. Neem gerust een kijkje in één van onze winkels of op www.vegro.nl. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 2 88 77 66 (gratis). Zij beantwoorden graag uw vragen.


Standaard, lichtgewicht of driewieler?
« Terug naar de zoekresultaten