Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Wilt u ook een levenstestament?
Wilt u ook een levenstestament?
De BuurtPas staat met beide benen in de samenleving. Wij weten waar mensen van genieten en waarover zij zich zorgen maken. Zo weten wij dat veel oudere mensen zich geregeld afvragen hoe het straks verder moet als zij zelf niet meer bij machte zijn om hun zaakjes zelf te regelen. Een levenstestament kan dan de uitkomst bieden. De BuurtPas wil u graag informeren over de samenwerking die zij speciaal voor u met Kooijman Autar Notarissen is gestart.

In een testament regelt u zaken voor het geval u overlijdt. Een testament maakt u eigenlijk dus niet voor u zelf, maar voor anderen. het gaat om vragen als 'wie krijgt wat?' en 'wie mag de nalatenschap afwikkelen?'.
Een levenstestament regelt u alvast uw zaken voor de situatie dat u nog leeft, maar het zelf niet kunt. Denk aan lichamelijke gebreken of aan dementie. Het gaat dus om uw bezittingen en uw verzorging; het gaat om u!

Levenstestamenten heb je in alle soorten en maten. Het gaat steeds om maatwerk. Hoe ingewikkelder het levenstestament des te hoger de kosten. De BuurtPas én Kooijman Autar Notarissen vinden het belangrijk dat iedereen zich een levenstestament kan veroorloven. Mensen met een goed gevulde portemonnee én de mensen die niet zo vermogend zijn. Om die reden hebben wij met de experts van Kooijman Autar Notarissen een levenstestament light  ontwikkeld. In die notariĆ«le akte worden de meest belangrijke zaken geregeld. Uiteraard voor een speciale prijs. Als u meer maatwerk wilt, is dat uiteraard ook mogelijk. Kooijman Autar Notarissen biedt u dan een aantrekkelijke korting. Waarom? Gewoon, omdat zij de BuurtPas ondersteunen, dus daarom!

Als u meer wilt weten over (de kosten van) het levenstestament light of de aantrekkelijke korting, neemt u dan contact met mevrouw Mieke Blok (mblok@kooijmanautar.nl /010-2858851, aanwezig op woensdag en donderdag) . Zij geeft u alle relevante informatie.


Profiteer dan van het Kooijman Autar arrangement
« Terug naar de zoekresultaten