Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Woonconsulent
Woonconsulent
Wilt u weten hoe u uw zelfredzaamheid en mobiliteit binnenshuis kunt vergroten? Maak dan een afspraak met de woonconsulent van Vegro! 

De woonconsulent komt vrijblijvend bij u thuis en geeft een gedegen advies om het u, zowel binnens- als buitenshuis, comfortabeler en veiliger te maken. Tijdens het bezoek neemt de woonconsulent een aantal hulpmiddelen mee en informeert u over de mogelijkheden hiervan. Zo kunt u uitproberen of u een scootmobiel gemakkelijk de schuur in kunt rijden of dat de sta-opstoel wel in uw woning past. 

De woonconsulent informeert u tevens over het vergroten van uw veiligheid en comfort binnen uw woning met kleine aanpassingen of hulpmiddelen. Door middel van een huistest wordt stap voor stap iedere ruimte van de woning doorgenomen. Bij elke ruimte worden vragen gesteld die van toepassing zijn op de dagelijkse activiteiten. Na het doorlopen van de test volgt een persoonlijk advies.

Een thuisdemonstratie of huistest van de woonconsulent is kosteloos en geheel vrijblijvend. 
Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Vegro via 0800 – 2 88 77 66 (gratis).


Gratis huistest van Vegro
« Terug naar de zoekresultaten