Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Zorgeloos genieten bij Imminkhoeve in Lemele
Zorgeloos genieten bij Imminkhoeve in Lemele
Imminkhoeve biedt zorgvakanties aan iedereen die extra zorg en aandacht nodig heeft. De accommodatie bevindt zich in een mooie, groene omgeving waar kan worden genoten van een ontspannen verblijf.

Op ons landgoed hebben we vijf aangepaste accommodaties, zodat iedereen, met of zonder beperking, kan genieten van een zorgeloos verblijf. Onze aangepaste accommodaties zijn van alle faciliteiten voorzien en bieden comfort aan iedereen. Alle kamers hebben een aangepaste badkamer en bij ons Landhuis is er ook een snoezelbadkamer. Er zijn verschillende hulpmiddelen op locatie aanwezig waar u gebruik van kunt maken.
Imminkhoeve is gelegen in het mooie, groene Vechtdal aan de voet van de Lemelerberg, waardoor een wandeling zeker niet mag ontbreken tijdens het verblijf. De omgeving is goed geschikt voor rolstoelgebruikers en er is zelfs een speciaal rolstoelpad.

Profiteer nu
Omdat wij u graag als gast ontvangen bij Imminkhoeve bieden wij u het volgende aan:
voor een verblijf van 4 nachten à € 476,- per persoon in de maand september 2021 betaalt u nu € 297,- per persoon
en voor een verblijf van 7 nachten à € 833,- per persoon in de maand september 2021 betaalt u nu € 495,- per persoon
Dit alles inclusief gratis ontbijt! 
 
Meer informatie en vragen
Wilt u ook tot rust komen en genieten van een heerlijke vakantie in een mooie, groene omgeving? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en om uw vakantie bij ons te boeken. Dit kan via reserveringen@imminkhoeve.nl of telefoonnummer (0572) 331 284 (keuze 1). Wij helpen u graag verder. Op onze website, www.imminkhoeve.nl, vindt u ook meer informatie.
 
Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen bij Imminkhoeve!


Nu met flinke korting!
« Terug naar de zoekresultaten