Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Zorgvakantie naar Suriname of Spanje
Zorgvakantie naar Suriname of Spanje Laurens BuurtPas biedt samen met het RCR Zorghotel Suriname en Spanje mogelijk dat u "zorgeloos" op vakantie kan naar Suriname en Spanje. Met het ouder worden is het organiseren van een vakantie met zorg soms een ingewikkelde opgave, daarom bieden wij de vakanties met zorg (en met behoud van zorgindicatie). Het Zorghotel verzorgt de organisatie rondom de reis, het vakantieverblijf, de verpleging en verzorging met garantie van kwaliteit en betaalbaarheid. 

Het zorghotel in Suriname bevindt zich op één van de mooiste locaties aan de Suriname rivier in de hoofdstad Paramaribo. Op loopafstand van het centrum, met enerzijds uitzicht over de rivier en anderzijds op de stad Paramaribo. Vele historische bezienswaardigheden, restaurantjes, terrasjes, winkels en de markt in de nabije omgeving en er kan worden deelgenomen aan tal van excursies.Het gebouw ademt sfeer en gezelligheid uit en is van alle gemakken voorzien en bovendien volledig rolstoeltoegankelijk.

Het Zorghotel Spanje ligt op slechts 2,5 uur vliegen vanuit Nederland, aan de rand van het dorp Rojales op 40 km van Alicante. Moderne voorzieningen, gezellige terrassen, restaurants en markten in de nabije omgeving. Prachtige witte stranden en een heldere blauwe zee. De Residencia omarmt een onder architectuur aangelegde tuin, compleet ingericht met zithoeken, ligbedden en een buitenzwembad. De accommodatie ligt aan een schitterende en goed verzorgde 18-holes golfbaan; met een prachtig uitzicht op de golfbaan en de golfers. 

Wilt u meer weten over de hotels en voorzieningen? kijk dan hier 

Wilt u meer weten over de kosten, reisdata en het behoud van uw indicatie op reis? kijk dan hier

Voor meer informatie kunt u ook
- kijken op de website www.zorghotelsuriname.nl
- mailen naar: info@zorghotelsuriname.nl
- of bellen naar: 088-0185450


Zorgvakantie naar Spanje (Alicante) of Suriname
« Terug naar de zoekresultaten