Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Brinkzicht zorgvakanties
Brinkzicht zorgvakanties
We zijn blij met onze nieuwe partner Reisbureau Brinkzicht. Ga mee met één van de volledig verzorgde vakanties van Reisbureau Brinkzicht. Alles is geregeld en er is (zorg)begeleiding aanwezig als u daar behoefte aan heeft. De vakanties voor 2020 zijn compleet vernieuwd. Zo verblijft u altijd in het prachtige vier sterren ****superior hotel Brinkzicht te Vledder, Drenthe. In de natuurrijke omgeving geniet u dit jaar van de leukste uitjes en een heerlijk verblijf.

De reizen van Brinkzicht Vledder zijn geschikt voor iedereen met een lichte zorgbehoefte. Daarbij reist u in luxe touringcars – met lift, airco en bioscoop! – waar ook alle ruimte is voor eventuele krukken, rollators en rolstoelen. De reis is geheel verzorgd, in rustig tempo en afgestemd op mindervalide reizigers. En volgt u een dieet? Geen probleem, de keuken houdt hier tot in de puntjes rekening.

Kijkt u op de site voor het volledige aanbod, www.brinkzicht.com/zorgreizen, en vergeet niet te vermelden dat u een BuurtPas heeft. U ontvangt met uw BuurtPas namelijk €75 korting op alle zorgreizen. Ook heeft Brinkzicht een leuk aanbod aan gewone arrangementen, waar u met uw BuurtPas 5% korting op ontvangt, kijk op www.brinkzicht.com.

U kunt zich aanmelden via het telefoonnummer 0521-381403


Zorgreizen met BuurtPas korting van €75
« Terug naar de zoekresultaten