Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Zorgverzekering Zilveren Kruis
Zorgverzekering Zilveren Kruis
Voordeel op uw zorgverzekering met uw BuurtPas
(contractnummer 207005883)

Dankzij afspraken met Zilveren Kruis, kunt u als BuurtPaslid ook in 2021 weer profiteren van de voordelen van een collectieve zorgverzekering:

2% korting op de basisverzekering;
10% korting op alle aanvullende verzekeringen;
10% korting op alle tandartsverzekeringen;

U krijgt zonder extra kosten het pakket Aanvullend Thuiszorg 
Wilt u thuis blijven wonen, maar heeft u daarbij ondersteuning nodig? We denken graag met u mee. Nu en later. Daarom krijgt u van Zilveren Kruis het Aanvullend Thuiszorg pakket, als u een aanvullende verzekering (1 t/m 4 sterren) afsluit. Een pakket dat goed past bij uw situatie. Zo helpen we u om gezond te blijven en uw vitaliteit te versterken met o.a. Preventieve cursussen, professionele opvolging persoonsalarmering en ADL-Hulpmiddelen.

Belangrijke redenen om te kiezen voor Zilveren Kruis:
1. Uw vergoeding wordt binnen 3 werkdagen uitbetaald, als u uw zorgkosten declareert via Mijn Zilveren Kruis of de app.
2. Met onze online Zorgverkenner krijgt u snel antwoord op uw vragen als: Waar kan ik terecht? Wat krijg ik vergoed? 
3. Wij maken het u graag gemakkelijk. In Mijn Zilveren Kruis regelt u al uw zorgzaken online.

Bent u al collectief verzekerd bij Zilveren Kruis met uw BuurtPas?
Dan zit u goed. U heeft de nieuwe premie en het vergoedingenoverzicht voor 2021 al van ons ontvangen. U bekijkt ze in Mijn Zilveren Kruis (www.zk.nl/mijnzilverenkruis).

Bent u nog niet collectief verzekerd bij Zilveren Kruis met uw BuurtPas?
U kunt zich aanmelden op www.zk.nl/buurtpas. U kiest er de zorgverzekering die het beste bij u past en berekent uw premie met één druk op de knop. U vindt er ook alle informatie over de vergoedingen. Of bel naar (071) 751 00 25.

Tip: Overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt uw huidige zorgverzekering voor u op als u zich uiterlijk 31 december 2020 aanmeldt.

Veranderingen in de zorg in 2021
De overheid bepaalt elk jaar welke zorg er in de basisverzekering zit en hoe hoog het eigen risico is. De basisverzekering dekt de zorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek. Klik hier voor alle informatie over uw basisverzekering.

Het verplicht eigen risico blijft gelijk
Iedereen van 18 jaar of ouder heeft een verplicht eigen risico voor de basisverzekering. De overheid bepaalt de hoogte van het eigen risico. Het verplicht eigen risico blijft in 2021 €385,- Het eigen risico geldt niet voor aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.

Gespreid betalen verplicht eigen risico
Verwacht u in 2021 veel zorgkosten te maken en uw verplicht eigen risico volledig te gebruiken? Dan is het handig om te weten dat u het verplicht eigen risico ook in termijnen kunt betalen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.  Vraag het uiterlijk 31 januari 2021 aan. Dan betaalt u volgend jaar het eigen risico in 10 termijnen. Het eerste termijnbedrag betaalt u dan vanaf februari. Kijk voor meer informatie op www.zk.nl/gespreidbetaleneigenrisico.

Zilveren Kruis maakt het u graag gemakkelijk 
Declareer uw nota’s met onze handige app en ontvang binnen 3 dagen de betaling. Met Mijn Zilveren Kruis (www.zk.nl/mijnzilverenkruis) regelt u gemakkelijk uw verzekeringszaken. Onze zorgcoaches helpen u zoeken naar een andere behandelaar waar u sneller terecht kunt. Of geven u advies over uw zorgbehandeling. 
Ook op vakantie stelt u uw gezondheidsvraag gemakkelijk via App de Vakantiedokter. Binnen 25 minuten krijgt u van een Nederlands sprekende arts via de chat een antwoord. En wilt u zelf aan de slag met uw gezondheid? Actify (www.actify.nl) is de coach die u helpt stap voor stap gezonder te leven. 

Met de Zilveren Kruis-app heeft u alle informatie over uw zorgverzekering bij de hand
De app is flink vernieuwd.  Zo kunt u niet alleen snel en veilig uw nota’s en die van uw meeverzekerde gezinsleden declareren via uw smartphone of tablet. Maar ook snel nagaan hoe u verzekerd bent. Daarnaast heeft u altijd inzicht in uw betalingen en betaalt u openstaande nota's eenvoudig met iDeal. 

Dit ziet u ook in de app:
Overzicht van uw zorgkosten
Openstaande rekeningen
Uw betalingen van de afgelopen 3 maanden
Berichten en declaraties van de afgelopen 3 maanden

Dit kunt u doen in de app:
zorgkostennota's van u en uw meeverzekerde gezinsleden declareren
openstaande nota's via iDeal betalen

Declareren via de app is erg gemakkelijk. En u heeft in 3 dagen het geld op uw rekening. Meer informatie vindt u op zk.nl/app

De Zorgverkenner van Zilveren Kruis
Waar kan ik terecht? Ben ik sneller aan de beurt in een ander ziekenhuis? Wat krijg ik vergoed? Wat betaal ik zelf? De zorgverkenner (www.zk.nl/zorgverkenner) helpt u bij deze vragen.

De Zorgcoach helpt met het regelen van zorg
Uw persoonlijke zorgcoach (www.zk.nl/zorgcoach) van Zilveren Kruis helpt u bij het vinden van de juiste zorg. Met één telefoontje krijgt u antwoord op vragen, zoals:  Naar welk ziekenhuis kan ik het beste gaan?  Hoe vraag ik thuiszorg aan voor mijn moeder?  Hoe kom ik sneller aan de beurt bij een medisch specialist?

Collectieve zorgverzekering
« Terug naar de zoekresultaten