Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Zwemmen, badminton en nog veel meer bij de Zevenkampse Ring
Zwemmen, badminton en nog veel meer bij de Zevenkampse Ring
Het is geen geheim dat bewegen belangrijk is. Het helpt u een goede conditie te behouden en lichamelijk en mentaal fitter te voelen. Ook verlaagt het de kans op (chronische) ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat u langer de activiteiten kunt blijven doen die u graag doet in het dagelijks leven. 

Kom daarom sporten en bewegen bij Recreatiecentrum Zevenkampse Ring. Hier worden diverse accommodatie diverse mogelijkheden voor oudere bezoekers aangeboden, zowel in het water als op het droge. In het zwembad kunt u deelnemen aan Fysiofit, Aquavitaal en Seniorenzwemmen en in de sporthal staan de "Sport en Spel", badminton, Seniorengym en Walking basketball op het programma.  De trainingen vinden plaats in groepen onder begeleiding van deskundige medewerkers. Na afloop van de activiteiten kunt u in het sfeervolle restaurant nog een heerlijke kop koffie of thee drinken. Natuurlijk staat boven alles de gezelligheid voorop!
 
Wilt u deelnemen aan deze activiteiten? Met het Fit en Vitaalabonnement kunt u voor slechts € 22,50 per maand onbeperkt gebruik maken van alle seniorenactiviteiten in het zwembad én de sporthal! 

Met de BuurtPas is het abonnement bovendien extra voordelig, want bij aanschaf van het Fit en Vitaalabonnement sport u 1 maand gratis (en heeft u uw BuurtPas alweer terugverdiend). Kom naar de Zevenkampse Ring (Zevenkampse Ring 301, Rotterdam, telefoonnummer 010-4552800) om deel te nemen!


Fit en vitaal bij de Zevenkampse Ring!
« Terug naar de zoekresultaten