Zoeken
Zoeken

Word nu lid!

Vul al uw gegevens in en voorzie het formulier van uw digitale handtekening (u kunt met uw muis uw eigen handtekening invullen). U moet een e-mail adres hebben om uw digitale aanmelding af te ronden.

Of als u dat prettiger vindt dan kunt u ook het formulier downloaden en in een envelop zonder postzegel opsturen naar Laurens BuurtPas Antwoordnummer 90069, 3009 VB Rotterdam. Of scan het formulier en mail deze naar zorgfinanciering@laurens.nl.
Wij zorgen ervoor dat uw BuurtPas zo snel mogelijk wordt opgestuurd.

Natuurlijk kunt u het inschrijfformulier ook telefonisch aanvragen bij onze klantenservice: (010) 332 3100

Aanhef(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Inschrijven digitale nieuwsbrief(Vereist)
Herkomst

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan:
  • Stichting Laurens om doorlopend incasso-opdrachten naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens de in rekening gebrachte lidmaatschapskosten voor uw BuurtPas.
  • Uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Laurens. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Als u nu lid wordt, betaalt tot het einde van 2024 geen Lidmaatschap, en blijft u in 2025 lid. U kunt u uw lidmaatschap in 2025 opzeggen (voor 1 december). Maar we weten bijna zeker dat u dat niet doet, want een lidmaatschap op de BuurtPas is de moeite waard. De eerste contributie van €22,75 wordt in februari afgeschreven.

Langer en gezond thuis met BuurtPas

Heel veel voordeel​

Wilt u ook profiteren van de voordelen van de BuurtPas? Voor slechts €22,75 zijn u en uw (inwonende) gezinsleden een jaar lang lid. Een lidmaatschap op BuurtPas is absoluut de moeite waard. In veel gevallen heeft u uw bijdrage snel terugverdiend, soms al in één keer!

Wij werken samen met Coöperatie VGZ en kunnen u een gunstige korting op uw aanvullende- en tandarts zorgverzekering bieden en leent u gratis diverse loophulpmiddelen.

U ontvangt per jaar het gratis BuurtPas Update Magazine vol met de nieuwste aanbiedingen en het BuurtPas Jaaroverzicht. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan vrijblijvend in voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief (zie onderaan deze pagina).