Zoek
Zoek

Terugblik op een leuke Ontmoet en Groet!

og2024

Wat hebben we een pech gehad met het weer, maar wat een geluk met de gezelligheid!

Vrijdag 22 maart was het zover: de eerste Ontmoet en Groet van de BuurtPas. Gezellige leden, betrokken partners, leuke vrijwilligers, een enigszins gespannen organisatie (gaat het allemaal lukken en leuk zijn?). Alle ingrediënten hebben de dag tot een waar succes gemaakt. Een mooie middag vol oude bekenden en nieuwe gezichten van BuurtPas.

Aan boord van de Prinses Amalia van Spido waren we met elkaar aan het praten en denken over de BuurtPas. Maar ook heerlijk gewoon aan het genieten . Op de prachtige boot was er ruimte om herinneringen op te halen, nieuwe vriendschappen te sluiten en belangrijke gesprekken te voeren. Tijdens deze middag konden leden niet alleen hun eigen ervaringen delen, maar ook luisteren naar de verhalen en ideeën van anderen. Het voelde echt als een feestje!

En omdat dit zo een succes was, willen we u al gelijk weer de mogelijkheid geven om uzelf aan te melden voor de volgende editie van de reguliere Ledendag (met alleen BuurtPas leden). Deze zal plaatsvinden op woensdag 19 juni aanstaande op de James Cook van de Spido. We gaan weer een heerlijke boottocht maken. Hoe de invulling van het programma er precies uitziet leest u in de komende nieuwsbrief, we willen het wel een beetje spannend houden.

U ontvangt ook een aanmeldbrief thuis als u lid bent. Maar als nieuwsbrieflezer willen we u alvast in de gelegenheid stellen om uw plekje te reserveren. We hebben nu al 30 aanmeldingen van de leden die aan boord waren bij de Ontmoet en Groet, dus het gaat hard met de beschikbare plekken aan boord.

Stuurt u een mailtje met uw naam en lidmaatschapsnummer als u zich wilt aanmelden voor 19 juni naar buurtpas@laurens.nl. Bent u nog geen lid maar wilt u graag aanwezig zijn? Dan kunt u ons ook per mail benaderen. Wij reserveren dan graag een plekje voor u op de boot en nemen contact met u op over het lidmaatschap.

Een mooie impressie van afgelopen 22 maart ziet u in het onderstaande filmpje:

Andere nieuwsberichten

Koerscafe

Koers Café van Laurens

Een tv-uitzending van 30 minuten waarin collega’s van Laurens (waar de BuurtPas onderdeel van is) met elkaar praten over hoe...
Afbeelding1

Maak kennis met Onze Klusvrouw

We zijn blij dat we weer een nieuwe leuke partner mogen introduceren voor de klussen in huis: Onze Klusvrouw Rotterdam...
2404-05-d Voordelig Vooruit Uiting partnercommunicatie (1)

Voordelig vooruit 2024 met de Vegro

De bloemen beginnen te bloeien en de dagen worden langer. De lente is in volle gang. Tijd om naar buiten...
roze inloop

Roze Inloop

Op woensdag 8 mei organiseert Laurens een middag met de Focus op LHBTIQ 65+. Bij de dagbesteding op de locatie...
BuurtPasupdate-mei-2016

Beweeg je soepel en sterk met Olga en voorkom een val!

Beweeg je soepel en sterk met Olga en voorkom een val
magshape

BuurtPas op bezoek bij Fosteo

Bij de BuurtPas zijn we altijd op zoek naar partners die een toegevoegde waarde zijn voor onze leden. En wat...