Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Cursus stoppen met roken
Cursus stoppen met roken
Rookvrij leven! Ook in coronatijden
Een rookvrij leven voor iedereen! Dat is waar we voor willen gaan en dat is wat we iedereen willen bieden. Dat roken niet goed voor u is wist u waarschijnlijk al lang, maar wist u ook dat wanneer u rookvrij bent:
  1. Uw levensverwachting na een jaar met 6 jaar is toegenomen 
  2. U de kans op hart – en vaatziekten halveert?
  3. U dus langer van uw (klein)kinderen, familieleden en bekenden kunt genieten?
  4. U na 6 maanden al minimaal 600 euro heeft bespaard?
  5. U er beter uit gaat zien, frisser ruikt en meer gaat proeven en ruiken?

Aanbod cursussen stoppen met roken
In samenwerking met SineFuma bieden we de ‘Rookvrij! Ook jij?’ cursussen aan. Er zijn verschillende vormen van stoppen met roken. Stoppen met roken blijft voor een roker het belangrijkste wat u kunt doen voor uw gezondheid. Met Corona, misschien alleen nog maar meer (voor meer info over Corona en roken klik hier). Onze partner SineFuma (Rookvrij!ookjij?) ziet momenteel ook dat deelnemers het in deze periode misschien wel moeilijker hebben om rookvrij te worden en te blíjven. Gelukkig bieden de huidige coronamaatregelen nog steeds de mogelijkheid om alle vormen van begeleiding aan te kunnen bieden. Wel zijn er momenteel minder locaties beschikbaar voor onze groepstrainingen.

Wat houden de cursussen in?
Bij de groepstraining worden er 7 wekelijkse bijeenkomsten georganiseerd en na bijeenkomst 3 bent u daadwerkelijk gestopt met roken! Op 1 september 2021 start er een nieuwe groep in Rotterdam.  Er nemen meerdere mensen deel aan de groepstraining, dus u hoeft het zeker niet alleen te doen!. 

Wilt u liever individueel begeleid worden in uw eigen tijd? Dan kunt u zich aanmelden voor het telefonische coachingstraject of het digitale coachinsgtraject (beeldbellen met een app, waarbij u de coach berichtjes kan sturen). U zult dan samen met de stoppen met roken coach toewerken naar het stopmoment. 

Uiteraard houdt Sinefuma zich aan de geldende maatregelen, u kunt op hier lezen wat dat exact voor de cursussen inhoudt

Aanmelden
Aanmelden kan zowel telefonisch als via het aanmeldformulier op de website. Geeft aan dat u een BuurtPashouder bent aan de telefoon of bij de opmerkingen in het aanmeldformulier. 

- Telefoonnummer: 076-8895195
- www.rookvrijookjij.nl (doorklikken via het kaartje naar de verschillende groepstrainingen)
- aanmelden groepstrainingen in Rotterdam op 1 september 2021 (Dock Charlois, Clementstraat 111, Rotterdam) via deze link, kijk voor het overige aanbod van groepstrainingen op de site
- aanmelden online groepstraining via deze link

Kosten
De kosten van de cursus vallen meestal onder de vergoeding van uw zorgverzekeraar, kijk op de site
vergoedt.


Wilt u stoppen met roken?
« Terug naar de zoekresultaten